VOEDING

HET ENIGE VOEDINGSPROGRAMMA VOOR EEN MOOIE & GEZONDE HUID!

Het Food Lab voedingsprogramma richt zich op het creëren van een gezond en gevarieerd voedingspatroon waarbij er specifiek aandacht wordt besteed aan de gezondheid van de huid. De focus ligt op het creëren van een stabiele suikerspiegel, een gebalanceerde pH-waarde, een verbeterde stofwisseling, spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit voedingsprogramma voel je je beter, energieker en je huid ziet er stralender uit! Food Lab is het enige voedingsprogramma gericht op de huid.

 

VOEDINGSPROGRAMMA VOOR ELKE HUID

Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker! Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in jezelf en jouw huid. Heb jij een rijpere huid, allergieën, een droge / of vochtarme huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Neem contact op met je Cenzaa huidspecialist en ontdek wat het Food Lab Program voor jou kan betekenen. 

LIFESTYLE TIPS

Gezonder leven is een kwestie van goede gewoontes inpassen in je dagelijkse routine. Met deze tips zet jij de eerste stappen naar een mooie huid. Jouw huid zal je dankbaar zijn!

1. Eet gezond! Gevarieerd, vers en veel groenten en fruit!
2. Stay hydrated! Drink minimaal 1,5 liter water per dag.
3. Zorg voor de juiste balans! Work hard, play hard! Zorg voor ontspanning!
Plan elke dag 10 minuten voor jezelf en doe iets waar je zelf zin in hebt.
4. Beweeg voldoende! Bewegen is gezond: probeer elke dag 30 minuten te bewegen.

 

 

“EAT GOOD, FEEL WELL, LOOK GREAT”

THINK OUT OF YOUR LUNCHBOX

Lunchen hoeft niet persé met een boterham, cracker, wrap of pita! Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een salade. Je hebt al snel alles wat je nodig hebt en een tevreden maag. Gril wat groenten zoals courgette, aubergine, paprika, wortel en champignons door ze met olie in te strijken en ze in een grillpan te verwarmen. Leg ze 15 minuten in een oven van 200C. Meng ze met sla, peulvruchten en zaden en je hebt een lunch om je vingers bij af te likken. 

WIL JIJ OOK EEN MOOIE EN GEZONDE HUID?

Wist je dat evenwichtige voeding bijdraagt aan maximale huidverbetering? Doe de quick course en binnen 15 minuten weet jij welke middelen goed voor je zijn en welke je beter kunt laten staan. Wil je een uitgebreid voedingsprogramma? Kies dan voor de special course van 10 weken persoonlijk voedingsadvies. Welk menu je ook kiest, met Food Lab krijg jij de juiste handvatten om te bouwen aan jouw huidwensen. Jij krijgt voedingsadvies op maat en je leert hoe jouw huid er beter uit kan gaan zien. Plan nu jouw eerste afspraak in en zie wat het Food Lab Program voor jou kan betekenen

Karins schoonheidssalon
Kerkstraat 15a
9291 CA Kollum

 

Tel: 0511 - 45 12 15
Mail: info@karinsschoonheidssalon.nl