Cosmedische behandelingen

In deze gespecialiseerde Cosmedische behandelingen werken wij met high-tech apparatuur. Oogverblindende resultaten zonder chirurgie! Maak uw keuze voor strakke contouren. Zeg ´´ja´´ tegen een stralende oogopslag! Kies voor zelfvertrouwen en zorg voor een frissere blik en een jongere uitstraling.

Microdermabrasie

Revolutionair resultaat in 15 minuten? Een specialistische behandeling uitgevoerd met het high-tech Diamond Touch apparaat. De huid wordt gecontroleerd gepeeld met diamanten, waardoor er een nieuwe, jonge en vooral gladde huid aan de oppervlakte komt. Uiterst effectief voor het bestrijden van fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. Boek nu bij uw behandeling de Diamond Touch in!

15 min €35,00
30 min €70,00
Kuur van 6x €599 + gratis Cenzaa Skincarebox

v.a. €35,00
Facebookbanner-diamond-oogverblindend

Mesotherapie

Voor iedereen die mesotherapie wel aanspreekt maar naaldjes niet ziet zitten is er sinds kort ook een mesotherapie-zonder-naalden-behandeling die uitstekende resultaten garandeert. Bij mesotherapie zonder naalden werkt de techniek dankzij de doorlaatbaarheid van de celwand door met hoge voltages te werken en dit in combinatie met elektroforese. Daardoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen (plantextracten, enzymen en vitaminen) tot in de diepste huidlagen binnendringen. De behandeling geeft spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden.

15 min €35,00

30 min €70,00

v.a. €35,00
Schuifbanner - overig

Bio skin lifting

Bio Skin Lifting is een techniek die wordt gebruikt bij het verstevigen en liften van delen van uw gezicht of andere delen van uw lichaam. Bijvoorbeeld zoals de huid van het gezicht, de huid rond uw ogen, de huid rond uw mond, borsten, buik en bovenbenen.Kraaienpootjes of lijntjes rond de mond ziet u al na de eerste behandeling verminderen! Wel is het aan te raden deze behandeling in een reeks te doen, om een beter effect te krijgen.

30 min €30,00

Kuur 6x €190 + gratis Lip Plump It Up

v.a. €30,00
Facebookbanner Advanced Contouring - Fabulous Eyes - Flare

Spot remover

Voor het verwijderen van: pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, wratten en fibromen (steelwratjes).Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompelt. Het handstuk is voorzien van een puntige verwisselbare elektrode, die net boven de te behandelen plek gehouden wordt. Er ontstaan kleine vonkjes tussen de elektrode en de te behandelen plek.

15 min €20,00

v.a. €20,00
Facebook Control your skin kuur

Skinscrubber

Galvanische stroom geeft een antibacteriële werking en verbetert de toelaatbaarheid van actieve moleculen in de huid. Deze functie maakt gebruik van zwakke galvanische (elektrische) stroom die zich automatisch aanpast aan de behoeften van de huid teneinde voedende ingrediënten beter door de huid te laten opnemen voor een betere reiniging, hydratatie, bloedcirculatie en glans. Een aaneenschakeling van positieve en negatieve energie en hydronium worden gebruikt voor een veilige geleiding. Door de milde masserende werking van positieve en negatieve elektronen wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden essentiële voedingsstoffen naar de buitenste huidlagen gebracht.

15 min €20,00

v.a. €20,00
Facebook Fresh & Clean Skin kuur

Hoog frequent

De hoogfrequentie elektrotherapie is een belangrijke therapie bij schoonheidsbehandelingen. Via een glazen elektronische buis wordt stroom overgebracht op het gezicht, wat zorgt voor de volgende resultaten:

15 min €10,00

v.a. €10,00
Banner-Facebook_Energetic-Power1

Ultrasound

Het ultrasound apparaat werkt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie gaat op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd; werkt de stofwisseling sneller; is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht; worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd.

15 min €10,00

v.a. €10,00
Banner-Facebook_6-stappenplan-cenzaa

Cold & hot hammer

Het ultrasound apparaat werkt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie gaat op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd; werkt de stofwisseling sneller; is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht; worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd.

15 min €10,00

v.a. €10,00
Schuifbanner - overig3

Electricity-Glove

Electricity- Glove is een uitermate geschikt apparaat voor het verstevigen van de spieren in uw lichaam en gezicht (ogen, mond, buik, bovenbenen en borsten). Met verschillende opzetstukjes maakt u drukkende en/of rollende bewegingen over het te behandelen gebied. De huidcellen worden geactiveerd, het metabolisme wordt bevordert, de elasticiteit van de huid neemt toe en de veerkracht herstelt.

Stimuleert het huid metabolisme met bionische signaal, dat is zeer nuttig in het verbeteren en activeren van huid cellen, stimuleert collageen aanmaak en verbetert de doorbloeding. Uiteindelijke resultaat is een mini facelift.

Toepassingen:

Vroegtijdig verouderde huid met rimpelvorming

Kraaienpootjes rond de ogen

Lijntjes rond de mond

Verslapte kaaklijn

30 min €30,00

v.a. €30,00
Facebookbanner Advanced Contouring - Firming en Repair

Galvanic

De Galvanic zorgt ervoor dat de vermoeide en gestreste huid wordt verzorgd met nieuwe energie. De huid wordt intensief gereinigd en verzorgd met hoogwaardige werkstoffen d.m.v. positieve en negatieve energie. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie bevorderd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd en geactiveerd.

30 min €30,00

v.a. €30,00
Banner-Facebook_Everyday-Crystal-Orange-Cleanser