Maximale huidverbetering met een oosterse beleving!

Een ontspannen moment met een doel, dat is waar het bij Karins schoonheidssalon om draait. Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Karins schoonheidssalon verschillend en aan u aangepast.

Uw huid staat aan de basis van onze behandelingen, daarom voeren wij vooraf een professionele huidanalyse uit. Interne en externe factoren zorgen ervoor dat de huidconditie continu verandert. Dit vraag om een unieke behandelmethode. Samen kijken we welke behandelmethode goed bij uw wensen past en met onze deskundigheid zorgen wij dat het beste resultaat wordt bereikt. U geniet van het beste uit twee werelden; huidverbetering gecombineerd met ultieme ontspanning. Alle producten worden masserend aangebracht voor ontspanning van begin tot eind.

Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geven wij u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en ontspannende geurreis.

Wilt u er echt een moment uit? Vervolg uw gezichtsbehandeling dan met een heerlijke pedicurebehandeling, eventueel een mooie dagmake-up. Of kies voor pure ontspanning en boek een heerlijke lichaamsbehandeling, massage, of manicure.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN