Huidverbeterende behandelingen

Deze behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan huidproblemen te werken. Tijdens deze behandelingen wordt gewerkt met unieke producten die een hoog percentage werkstoffen bevatten. Voor het beste resultaat werken wij graag in kuurverband en gaat u thuis aan het werk met de producten van Cenzaa. Voor deze behandelingen is een goede intake van groot belang. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Acne Treatment

Wij zijn specialist in het behandelen van acné. Dat betekent dat wij speciaal opgeleid zijn om acné deskundig te behandelen en dat u het vergoed zou kunnen krijgen van uw zorgverzekeraar. Vraag uw schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden. We bieden hiervoor verschillende behandelingen aan zoals een reinigende behandeling, microdermabrasie of een fruitzuurpeeling. (Vergoeding zorgverzekeraar)
vanaf €45,00 kuur 6 x €270,00

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van minder diepe of fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné of acné littekens, ondiepe littekens of chirurgische littekens, vergrote poriën of huidverkleuringen.
vanaf €75,00
Fruitzuren
Absolute huidverbetering kan gerealiseerd worden met deze nieuwe behandelmethode die is gericht op verschillende problemen van de huid (acne littekens, grove poriën, een onzuivere huid, lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, onregelmatige teint).Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de verantwoorde zuren; Glycolic-zuur en fruitzuur. Dit bevordert de microcirculatie van de huid, waardoor er plaatsgemaakt wordt voor nieuwe huidcellen. Hierna voelt de huid zachter, gladder en egaler aan en minimaliseert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels De absolute huidverbetering kan gerealiseerd worden wanneer u deze behandeling met regelmaat toepast en een kuur volgt. Voor een gratis intake kunt u contact met ons opnemen.
vanaf €67,50 kuur 6 x €329,00
Bindweefsel 
vanaf €45,00 kuur 4 x €199,00

Spot remover

Voor het verwijderen van: pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, wratten en fibromen (steelwratjes).Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompelt. Het handstuk is voorzien van een puntige verwisselbare elektrode, die net boven de te behandelen plek gehouden wordt. Er ontstaan kleine vonkjes tussen de elektrode en de te behandelen plek.

vanaf €20,00

Skinscrubber

Galvanische stroom geeft een antibacteriële werking en verbetert de toelaatbaarheid van actieve moleculen in de huid. Deze functie maakt gebruik van zwakke galvanische (elektrische) stroom die zich automatisch aanpast aan de behoeften van de huid teneinde voedende ingrediënten beter door de huid te laten opnemen voor een betere reiniging, hydratatie, bloedcirculatie en glans. Een aaneenschakeling van positieve en negatieve energie en hydronium worden gebruikt voor een veilige geleiding. Door de milde masserende werking van positieve en negatieve elektronen wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden essentiële voedingsstoffen naar de buitenste huidlagen gebracht.
vanaf €42,50

Mesotherapie

Voor iedereen die mesotherapie wel aanspreekt maar naaldjes niet ziet zitten is er sinds kort ook een mesotherapie-zonder-naalden-behandeling die uitstekende resultaten garandeert. Bij mesotherapie zonder naalden werkt de techniek dankzij de doorlaatbaarheid van de celwand door met hoge voltages te werken en dit in combinatie met elektroforese. Daardoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen (plantextracten, enzymen en vitaminen) tot in de diepste huidlagen binnendringen. De behandeling geeft spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden.
Per zone €79,95

Bio skin lifting

Bio Skin Lifting is een techniek die wordt gebruikt bij het verstevigen en liften van delen van uw gezicht of andere delen van uw lichaam. Bijvoorbeeld zoals de huid van het gezicht, de huid rond uw ogen, de huid rond uw mond, borsten, buik en bovenbenen.Kraaienpootjes of lijntjes rond de mond ziet u al na de eerste behandeling verminderen! Wel is het aan te raden deze behandeling in een reeks te doen, om een beter effect te krijgen.

vanaf €29,95

Hoog frequent

De hoogfrequentie elektrotherapie is een belangrijke therapie bij schoonheidsbehandelingen. Via een glazen elektronische buis wordt stroom overgebracht op het gezicht, wat zorgt voor de volgende resultaten:
vanaf €10,00

Ultrasound

Het ultrasound apparaat werkt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie gaat op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd; werkt de stofwisseling sneller; is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht; worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd.
vanaf €42,50

Cold & hot hammer

Het ultrasound apparaat werkt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie gaat op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd; werkt de stofwisseling sneller; is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht; worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd.
vanaf €42,50