Lichaamsbehandeling

Body & Soul Droomreizen

Reis met de Body & Soul droomreizen mee langs de historische zijderoute. Op deze eeuwenoude route tussen Oost en West reist u langs exotische droombestemmingen. Beleef rijke tradities, bijzondere rituelen en laat u onderdompelen in een wereld van wellness! Waar reist u heen? Boek uw luxe droombestemming.

Himalaya Feelings

Voordat de Tibetaanse monniken aan een spirituele reis begonnen, reinigden ze hun lichaam met zuiverende mineralen. Vanuit deze traditie is de Himalaya Feelings ontstaan. Zweef mee met de oude monniken naar uw droombestemming. Warme kruidenbundels met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en uw spieren verwarmd. Sluit uw ogen en reis naar de Himalaya waar uw energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. Uw huid wordt gemasseerd en uw spieren verwarmd door middel in kruidenolie gedrenkte bundels met zoutkristallen.

De Himalaya Feelings behandeling bestaat uit;
Geurreis
Voetenbad
Massage met kruidenbudels
Verzorgende afsluiting
Thee ritueel

60 min €60,00

v.a. €60,00
Himalaya

Siwa Feelings

De Siwa Feelings vindt haar oorsprong in de oostelijke delen van de Egyptische woestijn, waar reiniging en ontspanning een belangrijke rol spelen. Bijzondere ceremonies en traditionele ingrediënten vormen hierbij de basis van de behandeling. Een bijzondere kruidenpakking met warme basaltstenen en een ontspannende hoofdhuidmassage laten u wegzweven naar oostelijke oases!

De Siwa Feelings behandeling bestaat uit;
Geurreis
Voetenbad
Rug/lichaamsscrub *
Rug/lichaamspakking *
Hoofdhuidmassage
Verzorgende afsluiting
Thee ritueel
45 min €45,00
*60 min €60,00

v.a. €45,00
Siwa

Hawaiian Feelings

Tijdens de geurreis kiest u een heerlijke geuraroma, welke u naar uw droombestemming op Hawaï brengt. In de Hawaiiaanse cultuur bestaan ceremoniële tradities welke u meevoeren op de golven van de stille oceaan terwijl koesterende handen u in volledige ontspanning laten zinken. Door het gebruik van warme kruidenolie tijdens deze zijdezachte lichaamsmassage van de onderarmen zal u worden uitgenodigd om mee te reizen naar dit exotische oord waar tijd noch stress bestaan. Deze massage activeert het lymfesysteem, stimuleert de bloedsomloop en laat stress en spanningen verdwijnen.

De Hawaiian Feelings behandeling bestaat uit;
Geurreis
Voetenbad
Rugscrub
Candle massage
Verzorgende afsluiting
Thee ritueel
60 min €60,00

v.a. €60,00
Hawaii

Jaipur Feelings

Jaipur Feelings vond haar inspiratie in de eeuwenoude Indianse gezondheidsleer Ayurveda. Fonkelende edelstenen, Ayurvedische lichaamsmassage en weldadige kruidenolie helpen u alle spanningen los te laten. Laat u onderdompelen in deze rijkdom en reis naar deze mooie Indianse cultuur.

De Jaipur Feelings behandeling bestaat uit;
Geurreis
Voetenbad
Massage met edelstenen
Verzorgende afsluiting
Thee ritueel
60 min €60,00

v.a. €60,00
Jaipur-lichaam

Cenzaa stone feelings

Een droomreis waar diverse culturen samen smelten. De combinatie van deze massagetechniek en de warme Hot Stones zorgen voor een gevoel van diepe ontspanning. De aangename warmte en heerlijke geuren laten u weg dromen.

30 min €30,00
60 min €60,00

v.a. €30,00
Banner-Facebook_Behandeling_Winterbehandeling

Shiatsu gezichtsmassage

Een Shiatsu massage is een massagetechniek waarbij met de duimen, vingers en handpalmen het gezicht wordt gemasseerd. Het lichaam heeft de neiging om stress en vermoeidheid op te slaan. Een Shiatsu massage kan door middel van het masseren van deze drukpunten verlichting geven. Deze drukpunten staan in verband met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en bepaalde klieren. Een drukpuntmassage op deze punten stimuleert de huid en geeft stijfheid in de spieren verlichting. Daarbij wordt het zenuwstelsel gereguleerd, de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

20 min €25,00

v.a. €25,00
Banner-Facebook_Secret-Rain-Shower

Klassieke massage

De klassieke massagevorm is vooral gericht op het soepel(er) maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. De massage heeft tegelijkertijd een ontspannende werking. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen.

30 min €25,00

v.a. €25,00
Banner-Facebook_Beauty-from-within-Tea

Afslankmassage

De afslankmassage is een vrij agressieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Kan eventueel met cupping.

30 min €30,00

v.a. €30,00
Banner-Facebook_Private-Collection_High-Tea

Deep tissue massage

Deep tissue massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spanning in spieren en bindweefsel te verminderen. Er wordt geen olie of andere tussenstof gebruikt en wij werken vooral met knokkels, vuisten, onderarmen en ellebogen. Het bijzondere is de afwisseling tussen harde en zachte handgrepen, waardoor een evenwichtig geheel ontstaat. Een deep tissue massage kan direct na de behandeling pijnlijk zijn. Dat geldt zeker voor de eerste keer. Het effect van de massage is echter bijzonder heilzaam. Er ontstaat een grotere bewegingsvrijheid doordat gespannen spieren opgerekt worden en tot ontspanning gebracht. Een deep tissue massage levert meestal ook vermindering van pijn op. Deep tissue massage is een effectieve manier om chronisch vastzittende weefsels los te maken.

30 min €30,00

v.a. €30,00
Banner-Facebook_24H-Creme_Silk-tenderness