OVER ONS

Karins schoonheidssalon is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in het centrum van Kollum. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rus. Even weg uit het hectische leven. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals Cenzaa, Gehwol, samenwerkende pedicures en Magnetics.

Karins schoonheidssalon bestaat inmiddels alweer 9 jaar en is een begrip geworden in omstreken. Iedereen weet inmiddels de weg naar de salon te vinden. De salon beschikt over 5 studio’s. U kunt bij Karins schoonheidssalon terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a. gezichtshandelingen, lichaamsbehandelingen, duo-behandelingen, huidverbeterende behandelingen, manicure en pedicurebehandelingen. Tevens kunnen de behandelingen zoals acne, shiatsu en pedicure vergoedt worden door de zorgverzekeraar. Ook kunt u gebruik maken van de zonnebank en zijn er douches aanwezig.

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij ons in de salon.

Wij hopen u snel te ontmoeten!

DE 4 GEUREN

DE 4 GEUREN DIE CENTRAAL STAAN TIJDENS DE BEHANDELINGEN

Tijdens onze behandelingen nemen wij u mee op een bijzondere geurreis waarin een van de 4 elementen centraal staan.

SWEET – VOEL HET STRELENDE WATER!

Water symboliseert: creativiteit, communicatie, wijsheid, intuïtie en gevoel.

REBALANCING – VOEL DE GEBORGENHEID VAN MOEDER AARDE!

Aarde symboliseert: dynamiek, motivatie, enthousiasme, energie en kracht.

ENERGETIC – VOEL DE WARMTE VAN DE NATUUR!

Vuur symboliseert: levenskracht, stabiliteit, betrouwbaarheid, eerlijkheid en verantwoordelijkheid.

CALMING – ERVAAR DE KLAMERENDE LENTEBRIES!

Lucht symboliseert: contact, communicatie, kennis, daadkracht en helderheid.

Deze 4 elementen zijn de oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de ons omringende werkelijkheid, de natuur waar wij ook deel van uitmaken. Het gaat om vier krachten die samen de basis vormen van alles wat bestaat. Aarde, Water, Vuur, Lucht, ook wel materie, gevoel, ratio en daadkracht genoemd.

Daaruit bestaat alle leven, alle werkelijkheid. Ook de mens is samengesteld uit deze principes, op verschillende vlakken, zowel lichamelijk als geestelijk, emotioneel en spiritueel.

Geurbeleving 4 Elementen Werking producten
Sweet Water Hydraterend
Rebalancing Aarde Balancerend
Energetic Vuur Energie opwekkend
Calming Lucht Kalmerend

Ervaar zelf deze bijzondere droomreis!

FOTO'S VAN ONZE SALON