Team

Karin

Karin

Mijn naam is Karin de Vries, 29 jaar en eigenaresse van Karins schoonheidssalon. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. In 2008 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon. Ondertussen bestaat de salon alweer 9 jaar en geniet ik iedere dag van mijn werk.

De producten van Cenzaa sluiten aan bij mijn eigen visie. Nooit heb ik durven dromen om van een kleine salon een wellness salon te maken. Door elke dag hard te werken en veel te leren ben ik nog lang niet waar ik wil zijn. Ik streef namelijk naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Elk jaar probeer ik een opleiding/specialisatie af te ronden. Ondertussen heb ik 4 vakdiploma’s en 35 certificaten op zak. Dit varieert van cosmetische ontspannende behandelingen tot aan cosmetische- medische huidverbeterende behandelingen. Ook ben ik pedicure plus, met allerlei aanvullingen. Mijn specialisaties worden vergoed bij de zorgverzekeraar, mits daar een medisch verantwoorde reden voor is.

Geen behandeling bij mij in de salon is hetzelfde. U bent uniek, daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen. Ik vind dat een bezoek aan mijn salon meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we naar wie u bent als persoon en wat bij u past. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend.

Hopelijk zie ik u binnenkort bij Karins schoonheidssalon!

Een lieve groet,

Karin

Manon

Manon

Mijn naam is Manon Steenbeek ik ben 21 jaar oud en kom uit Ulrum. In 2012 ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 op het Alfa-College in Groningen. In 2015 heb ik deze opleiding afgerond en mijn diploma behaald, daarna ben ik nog een jaar door gaan leren voor pedicure en deze opleiding heb ik 2016 afgerond. Ik ben blij dat ik toen deze opleiding heb gekozen en zou niet meer anders willen.

In juli 2017 ben ik hier begonnen met werken, ik heb het super naar mijn zin en kan mij hier ook verder blijven ontwikkelen.

Ik vind eigenlijk alles leuk om te doen zoals gezichtsbehandelingen, pedicure behandelingen maar nagels vind ik nog steeds het allerleukste. En ik sta er altijd voor open om weer nieuwe dingen te leren.

Werkdagen Karin:

maandag + dinsdag + woensdag + donderdag + vrijdag

Werkdagen Manon:

dinsdag + donderdag + vrijdag + zaterdag

Alice

Alice-V2

Ik ben Alice Hiemstra en ik ben 20 jaar oud. Ik ben in 2013 begonnen aan de opleiding allround schoonheidsspecialiste op niveau 4. Ik ben bij Karin als stagiaire begonnen en inmiddels in vaste dienst.

Wat ik erg leuk vind om te doen in de salon zijn de gelnagels, wimperextensions en een complete behandeling. Ook vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te leren.

Marrit

MarritV2

Mijn naam is Marrit van Slooten en ik ben 22 jaar. In Juni 2016 heb ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd op het ROC Friese Poort in Leeuwarden. Tijdens de opleiding heb ik verschillende certificaten behaald waaronder de shiatsumassage, de specialisatie acne en de bindweefselmassage.
Sinds kort ben ik op de maandagavond en woensdagavond werkzaam bij Karins schoonheidssalon.

Het mooie van dit vak is dat de klant een moment van rust, ontspanning en beleving ervaart. Ik heb veel plezier in mijn werk en in het geven van de behandelingen. Mijn doel is dat de klant tevreden en onthaast de salon weer verlaat!

Werkdagen Alice:

maandag + dinsdag + woensdag + vrijdag + zaterdag

Werkdagen Marrit:

maandag + woensdag

Thea

Thea

Ik ben gediplomeerd allround PMU-specialiste van de langste en enige éénjarige opleiding in Nederland. Permanente Make Up is echt mijn passie en daarom heb ik mij hierin gespecialiseerd: ik doe alleen maar PMU-behandelingen! Ik vind het een prachtig vak en het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik mensen blij kan maken met mooie wenkbrauwen, ogen of lippen.

Ook kan ik helpen bij gedepigmenteerde littekens, brandwonden of het reconstrueren van de tepelhof. Het belangrijkste vind ik om goed te luisteren naar mijn klant en echt ruim de tijd voor iemand te nemen. Ik volg regelmatig masterclasses om bij te blijven en de nieuwste en meest verfijnde technieken aan te kunnen bieden. Ik ben zelfstandig onderneemster en voer mijn PMU-werkzaamheden uit onder mijn bedrijfsnaam PMU Design.

Werkdagen Thea:

maandag + donderdag

team-foto-compleet