Karin de Vries

Eigenaresse, Allround schoonheidsspecialiste, pedicure +

Mijn naam is Karin de Vries, en eigenaresse van Karins schoonheidssalon. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. In 2008 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon. Ondertussen bestaat de salon alweer 11 jaar en geniet ik iedere dag van mijn werk.

De producten van Cenzaa sluiten aan bij mijn eigen visie. Nooit heb ik durven dromen om van een kleine salon een wellness salon te maken. Door elke dag hard te werken en veel te leren ben ik nog lang niet waar ik wil zijn. Ik streef namelijk naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Beschikt over de volgende diploma’s en certificaten; schoonheidsspecialiste niveau 3 , allround schoonheidsspecialiste niveau 4, pedicure niveau 3, visagie, wellness consulent, ondernemingsvaardigheden, klantenbenadering, lash lifting, diverse producttrainingen, gelpolish, verkooptrainingen, fruitzuren, basis opleiding dermatologie, shiatsu, acne, derma peel expert, diabetische voetzorg, reumatische voetzorg, code van de voetverzorger, richtlijnen, voetonderzoek, noviteiten, hygiëne, ingroeiende nagel, materiaalkennis, oncologie, pedagogisch didactische aantekening voor instructeurs, permanente make-up, wimperextensions, henna brows, body & soul expert, acne en clearify expert, rosacea en couperose expert en bindweefselmassage.

Geen behandeling bij mij in de salon is hetzelfde. U bent uniek, daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen. Ik vind dat een bezoek aan mijn salon meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we naar wie u bent als persoon en wat bij u past. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend.

Hopelijk zie ik u binnenkort bij Karins schoonheidssalon!

Een lieve groet,

Karin

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Karins schoonheidssalon
Kerkstraat 15a
9291 CA Kollum

 

Tel: 0511 - 45 12 15
Mail: info@karinsschoonheidssalon.nl