Karin

Karin

Mijn naam is Karin de Vries, 29 jaar en eigenaresse van Karins schoonheidssalon. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. In 2008 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon. Ondertussen bestaat de salon alweer 9 jaar en geniet ik iedere dag van mijn werk.

De producten van Cenzaa sluiten aan bij mijn eigen visie. Nooit heb ik durven dromen om van een kleine salon een wellness salon te maken. Door elke dag hard te werken en veel te leren ben ik nog lang niet waar ik wil zijn. Ik streef namelijk naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Elk jaar probeer ik een opleiding/specialisatie af te ronden. Ondertussen heb ik 4 vakdiploma’s en 35 certificaten op zak. Dit varieert van cosmetische ontspannende behandelingen tot aan cosmetische- medische huidverbeterende behandelingen. Ook ben ik pedicure plus, met allerlei aanvullingen. Mijn specialisaties worden vergoed bij de zorgverzekeraar, mits daar een medisch verantwoorde reden voor is.

Geen behandeling bij mij in de salon is hetzelfde. U bent uniek, daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen. Ik vind dat een bezoek aan mijn salon meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we naar wie u bent als persoon en wat bij u past. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend.

Hopelijk zie ik u binnenkort bij Karins schoonheidssalon!

Een lieve groet,

Karin

September 7, 2015